Apparaten en accessoires
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1659 kJ /
396 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bloemkoolrijst poke bowl
Ninguna valoración
Taart met peer en brie
1h 10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Ninguna valoración
Tagliatelle met broccoli
15min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Pastasalade met groenten
1h
Indiase groentencurry
50min